Wie is Airtrade?

Transavia biedt Transavia Holidays aan in samenwerking met Airtrade. Airtrade is een travel fulfilment en travel technology bedrijf, opgericht in 1989. Heb je vragen over je boeking? Neem dan contact op met Airtrade.

Klik hier om naar het vragenformulier te gaan voor het stellen van een vraag over je boeking of het eventueel indienen van een klacht.

Airtrade Customer Service Center

T +31 (0)88 247 87 42

Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 09.00u - 18.00u.

Zaterdag: 09.30u - 17.00u.

Zon- en feestdagen: gesloten