Wat moet ik doen als mijn vlucht is gewijzigd?

Als je een vluchtwijziging hebt ontvangen die van invloed is op je reis (vertrek dag vroeger of later), dan nemen we contact met je op om de opties te bespreken en je reis eventueel aan te passen.

Airtrade Customer Service Center

Telefoon: +31 (0)88 247 87 42

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Gesloten op zondag en feestdagen.

Vragen?  Klik hier om contact op te nemen via het vragenformulier.