Hoe kan ik online inchecken?

Online inchecken doe je op je telefoon, tablet of computer. Dit kan vanaf 30 uur tot 4 of 1 uur voor vertrek. Je ontvangt een e-mail met een link om in te checken. Na het inchecken kun je je boardingpass downloaden op je telefoon of uitprinten.

Neem je bagage mee op reis en ga je deze inchecken? Geef deze dan af bij een van de check-in balies of een bagageafgifte punt, waar je ook zelf je bagagelabel kan printen.

Lukt het niet om online in te checken? Controleer of je misschien te vroeg of te laat bent en of je wel de juiste boekingsgegevens hebt gebruikt. Geen zorgen, je kan altijd op de luchthaven inchecken. Voor vluchten naar of vanaf Beirut, Dubai, Egypte, Jordanië of Marokko kan je alleen op de luchthaven inchecken. Als een storing is in het systeem, probeer het dan later opnieuw of check in op de luchthaven.

Klik hier om direct online in te checken