Heb ik een creditcard nodig om een auto te huren?

In de meeste gevallen moet je een creditcard hebben om de borg voor de huurauto te betalen. Anders kun je de auto niet meenemen.

• Controleer of de hoofdbestuurder een creditcard op zijn/haar naam heeft
  • Neem de fysieke creditcard mee
  • Zorg dat je de pincode weet
  • Houd voldoende bestedingsruimte vrij voor de borg
  • Tip: wil je de bestedingsruimte van je creditcard vrijhouden tijdens je vakantie? Kies dan voor een huurauto met een lage- of geen waarborg.

Klik hier voor een uitgebreide uitleg van creditcard gebruik bij autohuur van Sunnycars.