Wat is de ANVR?

De ANVR, ofwel Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen, beschermt de belangen van reisorganisaties en reizigers. Als je boekt bij een organisatie die aangesloten is bij de ANVR, profiteer je van verschillende voordelen, zoals ondersteuning bij de afhandeling van klachten en financiƫle bescherming. Als een reisorganisatie failliet gaat, krijg je sowieso je geld terug.

Klik hier voor meer informatie van de ANVR.