Wat is het Calamiteitenfonds?

Heb je te maken met een calamiteit tijdens je reis, zoals een natuurramp? Dan helpt het Calamiteitenfonds je. Dit fonds staat garant voor extra kosten als je reisorganisatie je reis moet aanpassen vanwege een abnormale gebeurtenis. Moet je reis tijdelijk stoppen of moet je vervroegd terug naar huis? Dan vergoedt het fonds een deel van je reis. Per boeking betaal je €2,50 aan het Calamiteitenfonds. Het fonds biedt dan garantie voor onverwachte reiskosten aan maximaal 9 personen.

Klik hier voor meer informatie van het Calamiteitenfonds.